mandag den 12. juli 2010

Amtsdata i skyenLokal sky? Global sky? Inklusive Cloud Services adgang med lettere integration af data? Spændende, men hvad er ambitionsniveauet på sigt?
/Sik 
Only Danish ...
/Sik

Quote


Alle de gamle amtsdata, der ligger på Sikringsserveren, vil i løbet af sommeren blive flyttet i skyen. Og nej - det er ikke fordi, de har fået vinger. Siden maj har Danmarks Miljøportal arbejdet på, at flytte driften af sikringsserveren over på en cloudservice - også kaldt “skyen”. Og nu er det en realitet.

Danmarks Miljøportal forventer at kunne nedbringe driftsudgifterne med 20-25%. Samtidig vil brugerne opleve en forbedret oppetid og performance på sikringsserveren.

Enterprise arkitekt Jens Jakob Nørtved Bork fortæller, at det har været lidt af et eksperiment at flytte Sikringsserveren i skyen. Det er gået rigtig godt, og det har været forholdsvist nemt at gå til. Hvis de gode erfaringer fortsætter, og brugerne synes godt om det, kan det være at andre løsninger flyttes over på en cloudservice.

I løbet af sommeren bliver alle gamle amtsdata lagt op i skyen. Nysgerrige sjæle kan følge med på https://sikringsserver.miljoeportal.dk, hvor filerne kan søges frem og downloades. Er der filer, som endnu ikke er blevet lagt op, kan Danmarks Miljøportal kontaktes på miljoeportal@miljoeportal.dk.


Read more: http://www.miljoeportal.dk/Om/Nyt/Amtsdata_i_skyen.htm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar