tirsdag den 23. september 2008

Berlingske Media i ny offensiv på nettet


Landsbysamfundet er genfødt! Saml dit nabolag og del alt med hinanden. Fremtiden er individuel men i fællesskab. Vi er digitalt sociale som aldrig før og vi deler gerne de inderste følelser med omverdenen så længe den er vituel. Med udgangspunkt i geografien er vi i kontakt med omverdenen og systemerne hjælper os med at finde og holde styr på informationsstrømmene som suser forbi hele tiden. Skal du kende dit nabolag skal du være i kontakt med verden (gerne sammen med din nabo).
/Sik


Only Danish.
/Sik


Quote

Når Berlingske Media går i luften med dinby.dk, får hver eneste by og hver eneste gade i hele Danmark et superlokalt digitalt mødested.

Nu får hver eneste by og hver eneste gade i hele Danmark et superlokalt digitalt mødested og et lokalt informationscenter for de helt nære nyheder og informationer. Det er kernen i den nye landsdækkende portal - www.dinby.dk - som Berlingske Media åbner på Internettet 1. oktober. Som noget nyt vil DinBy forene det bedste fra sociale medier som Facebook med nyheder fra egne medier og lokale samarbejdspartnere samlet i en nyhedsliste, et kort og en kalender.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar