tirsdag den 7. april 2009

Tilmeld dig eKvittering


Tilmelds dig eKvittering ... ikke mange butikker endnu, men det kan kun være et spørgsmål om tid ...
/Sik


Only Danish
/Sik


Quote

Så blev vi klar!

NU kan alle komme i gang med elektroniske kvitteringer. Vi åbner i dag for GRATIS oprettelse af egen personlig konto på ekvittering.dk.

Nem oprettelse

Du kan hurtigt og nemt oprette din egen konto . Når du har gennemført oprettelsen sender vi en e-mail med dine adgangsoplysninger. Adgangskode samt e-mail adresse bruges på www.ekvittering.dk i "Login" boksen i venstre side.

Oprettelse af betalingskort

På kontoen kan du oprette dine betalingskort, og navngive kortene efter behag. Det er vigtigt at navnet er sigende, så du hurtigt kan skelne dine kort fra hinanden. Du vil nemlig ikke få dit kortnummer vist. Fremover vil kortnavnet være din identifikation af kortet. Du vil maksimalt kunne tilmelde et betalingskort til eKvittering. Mulighed for tilmelding af flere kort kommer senere. 
 

Når du har handlet i en butik med eKvittering, vil kvitteringen være fremme i dit personlige arkiv i løbet af 24 timer, og ofte før. Er kvitteringen ikke dukket op efter 24 timer, vil vi meget gerne høre fra dig via vores formular "kvitteringsfejl", som du finder under menupunktet "HJÆLP" i menuen til venstre.


Hvor virker eKvittering? 

eKvittering er klar i et antal butikker landet over. De specifikke butikker finder du på vores hjemmeside under "butikker". Her kan du via et postnummer eller "Vis alle" se hvilke butikker, der har eKvittering.

Butikslisten vil løbende blive opdateret med nye butikker, så du får flere muligheder for at få kvitteringen elektronisk - følg opdateringen .

Vi glæder os meget til at se dig på www.ekvittering.dk.


Venlig hilsen

eKvittering


Read more: www.ekvittering.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar