torsdag den 28. maj 2009

Han vil revolutionere folkestyret med web 2.0


Det skal blive spændende at se ... det bringer i hvert fald folket og politikerne tættere på hinanden ... fremmedgørelsen vil blive mindre begge veje ... Dog vil det i første omgang kun være de 'socialt' bevidste som vil 'kunne' spille med ...
/Sik


Only Danish
/Sik

    

Quote

En ung dansk programmør gør, hvad folketinget.dk indtil videre ikke har formået. Han inddrager borgerne, der kan følge deres politiker tæt og kommentere lovforslag.

Hold øje med, om politikeren, du stemte på ved valget, også varetager dine interesser. Kommentér lovforslag og diskutér dem med andre brugere. 

Det er nogle af de muligheder, det nye site Folkets Ting byder på. 

Bag siden står den 27-årige studerende fra IT-Universitet Michael Friis, som mener, det er på tide, at folkestyret også inddrager borgerne på nettet. En opgave, som han ikke mener, at Folketingetsofficielle side har løftet tilfredsstillende endnu. 

"Jeg var frustreret. Internettet er jo fedt til at inddrage borgere og brugere, og Folketinget.dk har alle afstemningsresultater, tekster og lovforslag, så det er da oplagt at folk skal have lov til at svare igen," siger Michael Friis.  [...]


Read more: 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar