lørdag den 28. marts 2009

eKvittering er klar til test


I juli måned sidste år nævnte jeg dette koncept: http://gisdk.blogspot.com/2008/07/f-styr-p-dine-kvitteringer.html. Når du handler bliver din kvittering gemt digitalt til senere brug ...
/Sik


Only Danish ...
/Sik


Quote

Så blev vi klar!

Nu starter testen af eKvittering. Testen løber frem til lanceringen af eKvittering, og i perioden er vi meget interesseret i, løbende at høre om dine erfaringer med eKvittering. Dette gør vi for, at kunne give dig og andre bruger den bedste oplevelse med eKvittering. Vi vil derfor, via et elektronisk spørgeskema, bede om dine erfaringer og bemærkninger. Kan du ikke vente på, at vi får sendt spørgeskemaet ud, er du altid velkommen på vores e-mail adresse info@ekvittering.dk

Hvor kan det bruges
eKvittering er klar i et antal butikker landet over. De specifikke butikker finder du på vores hjemmeside under "butikker". Her kan du via et postnummer eller "Vis alle" se hvilke butikker, der har eKvittering.

Butikslisten vil løbende blive opdateret med nye butikker, så du får flere muligheder for at få kvitteringen elektronisk. Du kan følge opdateringen her .

Nem oprettelse
For at kunne teste eKvittering skal du oprette din egen konto på test.ekvittering.dk under "Oprettelse". Dette er selvfølgelig GRATIS da du er testpilot.

For at oprette en konto, skal vi bruge enkelte oplysninger om dig, og din accept af vores handelsbetingelser - også selvom du får eKvittering gratis.
Husk at brug samme e-mail adresse, som denne e-mail er sendt til.
Når du har gennemført oprettelsen sender vi en e-mail, hvor du vil blive bedt om at aktivere din konto. I samme e-mail får du også dine adgangsoplysninger. Efter aktiveringen kan din konto benyttes. Gå ind på
test.ekvittering.dk og log dig ind via boksen i venstre side.

Oprettelse af betalingskort
På din personlige konto kan du oprette dine betalingskort, og navngive kortene efter behag. Det er vigtigt at navnet er sigende, så du hurtigt kan skelne dine kort fra hinanden. Du vil nemlig ikke få dit kortnummer vist. Fremover vil kortnavnet være din identifikation af kortet. Du vil maksimalt kunne tilmelde tre betalingskort i testperioden.

Når du har handlet i en butik med eKvittering, vil kvitteringen være fremme i din personlige indbakke i løbet af 24 timer, og ofte før. Er kvitteringen ikke dukket op efter 24 timer, vil vi meget gerne høre fra dig via vores formular "kvitteringsfejl", som du finder under menupunktet "HJÆLP" i menuen til venstre. Det er med andre ord en god idé, især under testen, at gemme papirkvitteringen indtil du har konstateret at den ligger i din indbakke.
 

eKvitteringen
Kvitteringen kan åbnes som PDF-fil. Herfra kan du printe kvitteringen, eller sende den videre via e-mail, hvis det f.eks. er en kvittering fra en gave. Du kan også slette kvitteringen hvis du ikke vil gemme den mere.

Som en hjælp indekserer vi dine kvitteringer automatisk i foruddefinerede mapper. Dette betyder at et indkøb i en forretning med udelukkende sports- og fritidsartikler vil havne i mappen "Sport & Fritid".

Vi glæder os meget til at se dig på
test.ekvittering.dk og høre om dine oplevelser med eKvittering.

Venlig hilsen
 

eKvitteringIngen kommentarer:

Send en kommentar