fredag den 29. august 2008

Hjælp os med at skrive en bog - fortsatI et tidligere indlæg (http://gisdk.blogspot.com/2008/08/hjlp-os-med-at-skrive-en-bog.html) fortalte jeg at ComputerWorld gerne vil have skribenter til at skrive om et af 8 emner. De første 4 emner blev præsenteret dengang - her følger de sidste 4.
/SikOnly Danish
/Sik


Quote

5. Udvikling: Findes der overhovedet udviklere mere? Altså dem der kan kode. Og gør det noget? Er det bare noget for indere, kinesere og russere? Og med SOA skal vi jo til at fabrikere, orkestrere og assemble og jeg ved ikke hvad. Godt, skidt eller forkert?

6. Organisation: Hvordan får man organisationen til at bruge softwaren, når den endelig er færdig? Hvordan undgår man at bruge al sin tid på brandslukning og drift? Har brugerne for meget magt? Har it-afdelingen? Er der brug for flere coaches og parterapeuter?

7. Cost-benefit: Der var vist ikke nogen, der lavede cost-benefit på internettet i sin tid. Er det ikke kun i de mest oplagte tilfælde, hvor man laver en business case? Er cost-benefit den sikre vej til at kvæle innovationen? Er ‘just do it' vinderformlen i det nye årtusind?

8. It og samfund: Kan vi tiltrække ‘de unge mennesker'? Bliver det nogensinde cool at være it-ordfører på Christiansborg? Er it ligegyldigt om 10 år? Er det derfor, vi skal skrive det med små bogstaver nu? Er grøn it vores redning? Hvad med økologisk it eller social bevidst it, fair it, eller….

Ordet er dit. 500 ord. Så langt må et indlæg være. Vi vil gerne have skarpe analyser, beskrivelser af trends, personlige oplevelser, opbyggelige historier fra den virkelige verden, nyttige handlingsanvisninger, tegninger og billeder.

Du har to uger!
Send til henrik@zangenberg.biz

[...]Read more: http://www.computerworld.dk/art/47646?page=2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar