fredag den 22. august 2008

Hjælp os med at skrive en bogDet ku' være man skulle supplere med noget GIS ...
/SikOnly Danish ...
/Sik


Quote

I denne og næste uges klumme lancerer vi [Nørgaard og Zangenberg, red.) otte emner, som I - læserne - skal skrive om. Det bliver til IT-Årbogen 2008, som udgives i PDF (gratis) og på tryk (kostpris) med jeres navne fremhævet overalt.

[...]


"Derfor lancerer vi i dag årtiets mest ambitiøse bogprojekt. 100 personer skal skrive bogen om it (med stort, red.) nu og i fremtiden. Titlen er "IT, verden og alting". Du skal skrive et indlæg på højst 500 ord, der passer ind under bogens otte hovedafsnit."

De første fire emner er:

1. Innovation: Findes det overhovedet, eller er det luft? Er det nødvendigt for Dannevang? Kan vi? Har vi altid kunnet det? Er de andre bedre?

2. Kravspecifikation: Er tiden løbet fra det, efterhånden som vild .Net og Java møder dataloger, der ikke lærer noget? Er agile metoder og SCRUMpende ideer ikke bare en fin måde at sige: Vi gider ikke bruge CASE-værktøjer mere - vi skal fan'me kode!?

3. Design: Design er noget, vi laver, når kodningen er overstået. Den der idé om, at alle problemer og alle Gode Ting starter i design-fasen er totalt morfar. Databaserne er datadumps. Al kode skal op i skyen, så den er mere fleksibel.

4. Infrastruktur: Ordet fandtes ikke for et par år siden. Nu er det alt. Det henviser muligvis til computere, kabler og Windowsinstallations-cd'er, men jeg er ikke sikker.I må hjælpe.

[...]


Read more: http://www.computerworld.dk/art/47497?page=2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar