onsdag den 16. juli 2008

Krak WMS services

Krak kort: http://webmapservice.krak.dk/wms/krak?kwuid=USERID&kwpwd=PASSWORD&

Luftfoto: http://webmapservice.krak.dk/wms/ortho?kwuid=USERID&kwpwd=PASSWORD&

Kombikort: http://webmapservice.krak.dk/wms/combi?kwuid=USERID&kwpwd=PASSWORD&

Adgangskontrol Som det også fremgår af ovenstående URL'er skal hver forespørgsel fremover være ledsaget af et brugernavn og en adgangskode.

Yderligere data Der er tilføjet ét lag med navnet "hav" i WMS med Krak kort. Anvender du "layers=krak" skal du ikke foretage nogle ændringer. Laget er i øvrigt tildelt, da nogle klienter har svært ved at definere en baggrundsfarve, hvilket fik hav til at fremstå med en anden farve end ønsket.

Tilpasning af billedformater Antallet af billedformater er tilpasset. Det betyder bl.a. at format=image/png fremover returnerer et 24 bit antialiased billede, hvorimod det tidligere returnerede et 8 bit ikke antialiased. Du skal således ikke længere anvende "format=image/png; mode=24bit" men blot format=image/png. Ligeledes er nogle billedformater fjernet, da de ikke havde nogen anvendelse. Et eksempel på dette er WMS med ortofoto, som ikke længere understøtter image/png, da det resulterede i nogle "sjove" farvekombinationer.

Copyright angivelse Fremover vil der i hvert billede fra Krak WMS være copyright angivelse og Krak logo. Det vil fremgå i nederste højre hjørne. Der er mulighed for at slå dette fra fx hvis du anvender en tilebaseret klient.

Flere projektioner Fremover understøtter Krak WMS UTM zone 32 i både WGS84 og EUREF89 datum. I WMS angives de henholdsvis EPSG:32632 og EPSG:25832.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar